Hva er fetisjisme?

Fetisjisme er seksuell tenning på gjenstander, handlinger eller følelser, som for de fleste ikke har noe direkte erotisk over seg. Med andre ord er en fetisj det å tenne på noe som ikke har noen direkte knytning til kjønnsorganer eller sekundære kjønnskarakterer. Blant vanlige fetisjer kan nevnes objekter som sko, klokker, hansker eller truser. Det kan også være kroppsdeler, som armer, føtter hår og negler. Til og med egenskaper kan være en fetisj, slik som lukt, eller en spesiell følelse, for eksempel følelsen av å ha på seg klær i et bestemt stoff, alt fra latex til ull.

Det kan nevnes at populærkulturen har tatt i bruk ordet også for å dekke en del utenfor den "tradisjonelle" rammen som er nevnt ovenfor. Enkelte nettsteder for fetisjister har for eksempel kvinnebryster på sin liste over fetisjer, hvilket er en sekundær kjønnskarakter. Dette har bidratt til at fetisjisme har blitt et svært vidtspennende begrep, og for å kunne regne deg som en fetisjist må du vel egentlig derfor bare føle deg som en.

Hvis du simpelthen ikke FÅR nok av pupper, og det føles rett for deg å kalle det en fetisj, eller hvis du tror du kan ha en fetisj og vil finne ut mer om det, da er du fetisjist nok til å være hjertelig velkommen i Chains.