Å registrere seg som medlem i Chains er ganske enkelt. Vi trenger personopplysningene dine, og du må ha møtt en fadder eller noen fra styret for en samtale om foreningen og hva det innebærer å være medlem. Det er ingen omfattende affære, men det er et krav at du har møtt noen av oss før vi kan behandle søknaden din. Elektronisk skjema for innsending av personopplysninger finner du her.

Chains har utarbeidet en personvernerklæring som beskriver hvilke opplysningner vi har lagret om deg, hvorfor vi har lagret dem og hvordan du kan få dem slettet. Dokumentet kan du lese her.

Vedtektene våre kan du lese her.

PRISLISTE
 • Kontigent nytt medlem: 200,-
 • Kontigent enkeltmedlem etter første år: 300,-
 • Kontigent par etter første år: 500,-
 • Kontigent honnør/student: 150,-

Personer som er berettiget til honnørrabatt er medlemmer som har gått av med alderspensjon, eller er erklært mer enn 50% arbeidsufør. Studentrabatt tilfaller de som studerer på heltid ved norsk videregående skole, høyskole, universitet, akademi eller lignende. Et fotografi eller scan av studentbevis, honnørkort eller tilsvarende dokumentasjon kan sendes til kasserer på:


Kasserer -

OBS! Man er selv ansvarlig for å tilse at man blir fakturert riktig.

Hvis du har rett på å få rabatt som honnør eller student, og blir fakturert feil må det varsles til kasserer på e-postadressen ovenfor.

MEDLEMSFORDELER

Som medlem i Chains får du medlemspris på våre fester, og du har tilgang til mange flere arrangementer hos våre samarbeidsforeninger. Vi samarbeider med hele 7 andre foreninger, spredt over store deler av landet.

 • Oslo BDSM, BDSM-forening med egne lokaler (nonna) på Grønland i Oslo
 • Val Eyja, Drammensbasert forening som jobber for og med BDSM, fetisj og kink
 • Sørlandet BDSM, BDSM-forening i Agder-fylkene
 • RBK, Rogaland BDSM Klubb
 • Telemark BDSM
 • Losje Sol & Måne, Trondheimsbasert BDSM-forening
 • SM Bergen

Som medlem i Chains har du også rabatter hos noen av landets erotiske forretninger med utvalg innen BDSM. Hvilke butikker som gir rabatter er litt avhengig av hvem vi klarer å forhandle med år for år. I 2019 er det butikkene som er linket til nederst på denne siden.

Informasjon om medlemmer i Chains blir ikke oversendt til en tredjepart, de eneste personalia butikkene vi har rabatter hos mottar er de du selv oppgir når du handler der.

STØTT CHAINS MED GRASROTANDELEN DIN

Chains er registrert i frivillighetsregisteret, og er medlem av grasrotandel-ordningen til Norsk Tipping. Hvordan du kan støtte Chains med grasrotandelen din finner du info om på baksiden av medlemskortet. Du kan også registrere ditt tippekort på org.nr. 993937460. Registrer ditt tippekort på Chains, hvis ikke tar Norsk Tipping pengene!

Madam Mims Sinful